Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mobiele Service

Naast de vaste kalibratielaboratoria in Zaventem en Capelle aan den IJssel beschikt EURO-INDEX nu ook over een laboratorium op wielen met de naam “Mobiele Service”.

Dezelfde kwaliteit bij het onderhouden en kalibreren van uw toestel, maar dan op locatie. Zo verkorten we het kalibratieproces aanzienlijk en zijn de toestellen in de meeste gevallen diezelfde dag terug functionerend.

Net zoals bij onze vaste kalibratielaboratoria, is ons mobiel laboratorium ook volledig aangepast om kalibraties uit te voeren volgens de normen vanuit de fabrikant en ISO 9001. Een ESD-veilige uitrusting, klimaatinstallatie om de omgevingscondities te regelen en 2 volledig uitgeruste werkplekken zijn een aantal van de faciliteiten waardoor onze kalibraties even betrouwbaar blijven.

Op locatie kunnen we de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete onderhoudsbehandeling, inclusief voorkalibratie, preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), justage en nakalibratie. Uiteraard wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, zodat de garantie en certificering van de instrumenten intact blijft.

Meer informatie over de kalibratiemogelijkheden per laboratorium    Neem vrijblijvend contact op met onze serviceafdeling voor meer informatie
    over onze Mobiele Service.

    Contacteer ons