Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Nieuws

19.07.2021
Vacuümmeter met draadloze communicatie

Handige vacuümmeter, die speciaal is ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken.

01.07.2021
Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepompinstallateur

Fieldpiece heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot marktleider in de VS op het gebied van koeltechnische meetinstrumenten. Wij zijn een samenwerking aangegaan, waarbij niet alleen een breed assortiment instrumenten wordt aangeboden, maar u daarbij ook kan beschikken over de vertrouwde dienstverlening in de vorm van KWS periodiek onderhoud en kalibratie.

07.06.2021
Terwijl u van vakantie geniet, brengen wij uw meetinstrumenten in topconditie.

Het zomerseizoen is bij uitstek de gelegenheid om uw meetinstrumenten voor onderhoud en kalibratie op te sturen. Op de dag dat het u uitkomt leveren wij uw meetinstrumenten in topconditie bij u af.

03.06.2021
Honeywell BW Flex gasmonitor

Honeywell BW is één van de marktleiders wereldwijd met gasdetectoren voor persoonlijke veiligheid. De meest recente innovatie van dit merk is de Honeywell BW Flex. Een lichte, veelzijdige en draagbare gasdetector.

26.04.2021
Snel gaslekken detecteren in stookplaatsen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor een gaslek, de ophoping hiervan kan resulteren in brand- of ontploffingsgevaar. Wanneer uw ketel onvoldoende onderhouden wordt loopt u het risico op een onvolledige verbranding en dus mogelijk een CO-intoxicatie.

16.04.2021
Koeltechnische kennis en uitrusting

Welke instrumenten heeft u nodig voor koeltechnische werkzaamheden?

01.04.2021
De nieuwe actiefolder is uit!

Deze folder staat natuurlijk weer vol met aantrekkelijke acties en zijn geldig t/m 30 juni 2021.