Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Nieuws

28.03.2022
De nieuwe actiefolder is uit!

Deze folder staat natuurlijk weer vol met aantrekkelijke acties en zijn geldig t/m 30 juni 2022.

18.02.2022
Gratis Bluetooth update voor de CAPBs device

Update de firmware van uw CAPBs® device handgreep en activeer de Bluetooth®-functie voor draadloze communicatie van meetwaarden en het genereren van digitale meetrapporten.

18.01.2022
Installaties meggeren kan vanaf nu met Euro-Index

EURO-INDEX is nu ook verdeler en geautoriseerd servicecentrum van Megger. Megger is voornamelijk bekend van de isolatieweerstandsmeters, die vaak ook ‘meggers’ worden genoemd.

16.09.2021
BLAUWE LIJN CAPBs datalogger

CAPBs biedt een modulaire meetoplossing met twee typen handgrepen en een groot assortiment meetmodules voor talloze toepassingen. De CAPBs device handgreep kan nu naast een CAPBs meetmodule ook voorzien worden van een IF20 logger interfacemodule zodat het toestel gebruikt kan worden als datalogger. met een geheugen voor 600.000 meetwaarden.

19.07.2021
Vacuümmeter met draadloze communicatie

Handige vacuümmeter, die speciaal is ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken.

01.07.2021
Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepompinstallateur

Fieldpiece heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot marktleider in de VS op het gebied van koeltechnische meetinstrumenten. Wij zijn een samenwerking aangegaan, waarbij niet alleen een breed assortiment instrumenten wordt aangeboden, maar u daarbij ook kan beschikken over de vertrouwde dienstverlening in de vorm van KWS periodiek onderhoud en kalibratie.

07.06.2021
Terwijl u van vakantie geniet, brengen wij uw meetinstrumenten in topconditie.

Het zomerseizoen is bij uitstek de gelegenheid om uw meetinstrumenten voor onderhoud en kalibratie op te sturen. Op de dag dat het u uitkomt leveren wij uw meetinstrumenten in topconditie bij u af.

03.06.2021
Honeywell BW Flex gasmonitor

Honeywell BW is één van de marktleiders wereldwijd met gasdetectoren voor persoonlijke veiligheid. De meest recente innovatie van dit merk is de Honeywell BW Flex. Een lichte, veelzijdige en draagbare gasdetector.