Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het kwaliteitsbeleid van EURO-INDEX is gebaseerd op onze missie, visie en op de verwachtingen van onze stakeholders. Ons streven is optimale klanttevredenheid te bereiken en vast te houden.

ISO 9001 certificatie

EURO-INDEX bv is sinds 16 juli 2020 ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het certificaat is geldig voor inkoop, verkoop en verhuur van meet- en regelapparatuur en CV componenten voor de nieuwbouw, onderhoud en veiligheid van technische installaties, alsmede het preventief onderhouden, repareren en kalibreren en controleren van deze apparatuur en geven van opleiding m.b.t. deze apparatuur.

EURO-INDEX bv toont daarmee aan dat het gehanteerde kwaliteitssysteem voor de in- en verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en kalibratie van haar meetinstrumenten voldoet aan de hoog gestelde normen van ISO 9001. Het voortdurend nastreven van de kwaliteit binnen de organisatie, ondersteund door kwalitatief hoogstaande producten en service, heeft EURO-INDEX bv in de afgelopen jaren gebracht tot een hoofdrolspeler op het gebied van meetinstrumenten, onderhoud en kalibraties. De kwaliteitssystemen van EURO-INDEX bv waarborgen een continue verbetering van onze dienstverlening, waarbij uiteindelijk één ding voorop staat: tevreden klanten.

Alle certificaten van DNV.GL zijn opgeslagen in een beveiligde private blockchain, waarmee iedereen direct informatie kan opvragen over de geldigheid van het certificaat. Indien de QR-code op een certificaat wordt ingescand worden alle actuele details van het certificaat opgevraagd en getoond.

Download het certificaat

Klik hier voor meer info over private blockchain (Engelstalig)

kwal