Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EURO-INDEX biedt een oplossing
voor elk meetprobleem

EURO-INDEX levert producten en diensten aan installatiebedrijven en de industrie. Wij zijn fabrikant en leverancier op het gebied van meetinstrumentatie en cv-componenten ten behoeve van de veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Naast eigen producten vertegenwoordigt EURO-INDEX diverse A-merken, veelal op exclusieve basis. Dit wordt mogelijk gemaakt door circa 70 medewerkers verdeeld over twee vestigingen in de Benelux: één in Zaventem (België) en één in Capelle a/d IJssel (Nederland). 

Deze activiteiten worden ondersteund door :
- Preventief onderhoud, reparaties en kalibraties in ons Geautoriseerd Service Center
- Cursus, trainingen, seminars en advies
- Verhuur van meet- en regelapparatuur

Download onze Company profile

 

 

ISO 9001 certificatie

De Belgische en Nederlandse vestigingen van EURO-INDEX zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat al onze werkzaamheden, van verkoop tot onderhoud, onderhevig zijn aan een kwaliteitsmanagementsysteem dat onze bedrijfsprocessen jaar na jaar analyseert en verbetert. Dankzij dit internationale kader kunnen we u steeds de beste service bieden.

  

Afriso EURO-INDEX groep 

 

EURO-INDEX Benelux maakt deel uit van een groep gelieerde ondernemingen gevestigd in heel Europa. Binnen deze groep werken meer dan 1.000 mensen. De EURO-INDEX groep bestaat uit een aantal fabrieken en zelfstandige vestigingen. Alle vestigingen importeren de producten van de fabrieken binnen de groep.

In Duitsland is de holding van de EURO-INDEX groep gevestigd. De Duitse vestiging in Güglingen bestaat sinds 1869. In Duitsland bevinden zich drie fabrieken. In de fabriek in Güglingen (Afriso) wordt meet- en regelapparatuur ontwikkeld en geproduceerd. In Amorbach bevindt zich een tweede fabriek die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van manometers.

In Illmensee is een derde fabriek gevestigd (Systronik) die draagbare elektronische meetapparatuur ontwikkelt en produceert, waaronder de bekende BLAUWE LIJN. In Engeland te Crawley worden capacitieve en conductieve niveaumeetsystemen ontwikkeld en geproduceerd. In Roemenië bevindt zich ook een fabriek voor manometers.

Bekijk hier hoe onze BLAUWE LIJN meetapparatuur ontwikkeld en geproduceerd wordt

Was u erbij op de grootste HVAC-beurs van de Benelux? Bekijk hier onze aftermovie van VSK 2024!

Contact

Ontdek zelf wat we voor u kunnen betekenen door het bekijken van ons productaanbod, verhuuraanbod, servicemogelijkheden en opleidingen (op maat).

U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen, vul het formulier op de contactpagina in, mail naar info@euro-index.be of bel ons via 02 757 92 44.

Wij zijn u graag van dienst!