Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

KWSe is het service- en kalibratieprogramma voor de BLAUWE LIJN Multilyzer STx. Met KWSe heeft uw toestel 7 jaar garantie, tegen een vaste prijs die u om de 2 jaar betaalt voor onderhoud, reparatie en kalibratie. Als er tussen twee kalibraties een herstelling aan het toestel is, wordt het kosteloos gerepareerd mits het herkalibratieadvies gerespecteerd wordt*. Ook sensoren, batterij, filters en andere verbruiksonderdelen worden gratis vervangen. Met het KWSe tweejaarlijks onderhoud zijn de onderhoudskosten vast, duidelijk en laag.

Bij KWSe worden naast de druk- en gassensoren tevens de thermokoppel in de rookgasprobe en de temperatuuringangen gekalibreerd.

KWSe omvat:

 • 7 jaar garantie op het toestel én de verbruiksonderdelen!
 • Een vaste prijs om de 2 jaar (mits het advies van herkalibratie* wordt gerespecteerd)
 • Tweejaarlijks onderhoud met:
  • Controle op functionaliteit van het instrument en de bijbehorende accessoires
  • Reparatie en preventief onderhoud met 10% korting op onderdelen (verbruiksonderdelen vallen binnen garantie)
  • Kalibratie bij binnenkomst vóór aanvang onderhoud (voorkalibratie)
  • Indien nodig justage en (na)kalibratie
  • Geen arbeidsloon bij de KWSe behandeling
  • Gratis oproep voor herkalibratie
  • 7 jaar historie van alle service- en kalibratiedocumenten
  • Digitale webportal mijnkws.be
  • Registratie van serienummers en identificatiegegevens
  • Franco en verzekerde retourlevering

Voorwaarden KWSe:
U dient het instrument periodiek aan te bieden bij EURO-INDEX voor een KWSe behandeling conform het herkalibratieadvies*. Indien de termijn voor herkalibratie wordt overschreden komt bij aanbieden voor een KWSe behandeling de historische prijs en garantie te vervallen. Het instrument krijgt dan een KWS® behandeling tegen registratiekosten en de actuele KWS-prijs. Defecten ontstaan door verkeerd gebruik van het instrument of vocht-, val- en stootschade vallen niet onder de garantie.

* Het herkalibratieadvies staat vermeld op uw kalibratiecertificaat, op de kalibratiesticker op het toestel, op mijnkws.be en in het oproepbericht.

Hoe lang duurt een KWSe service- en kalibratiebeurt?
Voor een KWSe service- en kalibratiebeurt moet u uw toestel om de 2 jaar slechts 3 tot 5 werkdagen missen. Een complete servicebeurt verloopt immers in verschillende stappen waarbij uw toestel ook de tijd moet krijgen om te acclimatiseren en een 24u duurtest doorloopt. In dit filmpje krijgt u een duidelijk beeld van wat er met uw toestel gebeurt van zodra het binnenkomt bij EURO-INDEX.

Hoe werkt het?

 1. U ontvangt van ons een oproepbrief wanneer uw toestel toe is aan een nieuwe onderhouds- en kalibratiebeurt.
 2. Breng uw toestel binnen bij Euro-Index of neem contact met ons op via
  02 757 92 44
  en wij zorgen tegen een kleine vergoeding voor transport. U kunt het toestel ook binnenbrengen via uw groothandel. Om tijdverlies door extra transport en tussenpersonen te vermijden raden wij aan om uw toestel rechtstreeks te verzenden naar Euro-Index (vraag hier eenvoudig een afhaling aan) of het persoonlijk te bezorgen aan onze servicebalie in Zaventem.
 3. Zodra uw meetinstument bij EURO-INDEX is toegekomen start het onderhoud en serviceproces. 
 4. Zodra uw toestel klaar is, verwittigen we u. U kunt het toestel dan zelf komen ophalen, we bezorgen het aan uw groothandel of het wordt gratis afgeleverd op een adres naar keuze.

Als u een leentoestel nodig heeft ter vervanging, graag een seintje vooraf. Wij zorgen er dan voor. Enkel mits reservatie kunnen wij garanderen dat er een toestel ter beschikking is.