Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Geautoriseerd Service Centrum

Bij het intensief gebruiken van apparatuur zal het instrument na verloop van tijd enige slijtage onderhevig zijn. Ook verbruiksonderdelen zoals batterijen, accu’s en sensoren hebben een levensduur die minder lang is dan die van het meetinstrument. Daarom kan u uw toestel bij EURO-INDEX op onderhoud sturen.

Hierbij gaan wij problemen bij uw toestel vaststellen en een verdere controle van uw meetinstrument uitvoeren. Zo kan uw batterij nog werken wanneer u het toestel binnenbrengt, maar zullen wij preventief nagaan of de levensduur van de batterij nog tot de volgende onderhoudsbeurt zal meegaan.* Stof en vuil kunnen zich opstapelen op onzichtbare plaatsen en voor onnauwkeurige metingen zorgen, ook hierop wordt uw toestel gecontroleerd. EURO-INDEX beschikt steeds over de recentste firmware updates en zal uw meetinstrument bijwerken indien nodig.

Als Geautoriseerd Service Center beschikken wij over

  • Getraind servicepersoneel
  • Originele onderdelen
  • Recentste software om updates uit te voeren
  • Vastgelegde werkwijze
  • ISO 9001-certificatie

Zo bent u zeker dat uw toestel binnen de garantie en gecertificeerd blijft.

Wij zijn in staat vrijwel alle merken te kalibreren. Onderhoud en reparatie van instrumenten beperkt zich tot de merken die we vertegenwoordigen, omdat daarbij o.a specifieke informatie en originele onderdelen noodzakelijk zijn.


* Op voorwaarde dat u het toestel correct gebruikt en opbergt.