Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

05.08.2020
EURO-INDEX heeft haar kwaliteitssysteem ISO 9001 laten certificeren!

Hoe vaak heeft u van een willekeurig bedrijf moeten horen dat zij kwaliteit levert? Waarschijnlijk talloze keren. Maar hoe aantoonbaar is het leveren van kwaliteit eigenlijk? Hoe weet u zeker dat het bedrijf ook echt kwaliteit levert en doet wat het beloofd?

16.07.2020
Stuur je meter op vakantie

Het zomerseizoen is bij uitstek de gelegenheid om uw meetinstrumenten voor onderhoud en kalibratie op te sturen. Op de dag dat het u uitkomt leveren wij uw meetinstrumenten in topconditie bij u af.

20.04.2020
Temperatuurmeting als indicatie voor koorts

De huidige Covid-19 (Corona) crisis stelt heel wat bedrijven, instanties en vervoersmaatschappijen voor een ongeziene uitdaging. Vooral de laatste categorie speelt een bepalende factor bij het indammen van de verspreiding.

30.03.2020
MSA bij EURO-INDEX

EURO-INDEX is distributeur en geautoriseerd service centrum van diverse A-merken gasdetectie apparatuur. Aan dit aanbod is recentelijk de indrukwekkende lijn van draagbare gasdetectoren van MSA toegevoegd.

27.02.2020
Mobiele Service

Tijdens de VSK beurs 2020 in Nederland heeft het publiek voor het eerst kennis kunnen maken met onze nieuwe Mobiele Service. De ruime bestelwagen is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten. Zo kunnen we op locatie meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling.

12.12.2019
Nieuwe stationaire gasmonitor met PID-sensor

Stationaire gasmonitor met PID-sensor voor detectie van vluchtige organische componenten (VOC's). 

01.10.2019
Nieuwe verbrandingswaarden vanaf 1 oktober

Om de regelgeving tussen onze 3 gewesten verder te vereenvoudigen en harmoniseren, zijn er sinds 1 oktober 2019 in Vlaanderen (LNE) nieuwe meeteisen van kracht voor de verbrandingscontrole van stooktoestellen.

04.07.2019
Luchtkwaliteit meten met de AQ35 en AQ36

Diverse omgevingsfactoren oefenen een invloed uit op het comfort en de gezondheid van mensen in een ruimte. Met deze nieuwe CAPBs kunt u de nodige metingen uitvoeren. De AQ35 meet het CO 2 -gehalte. De AQ36 meet daarnaast ook de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, waarmee u een compleet beeld krijgt van de luchtkwaliteit.