Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Eurolyzer S1

02.05.2023

25 jaar na verschijning van de eerste Eurolyzer “classic” introduceren we met de Eurolyzer S1 de nieuwste BLAUWE LIJN rookgasanalyser. Het toestel biedt een complete en efficiënte oplossing voor inbedrijfstelling, inspectie en onderhoud van cv-installaties.

De Eurolyzer S1 bevat alle goede eigenschappen van zijn voorgangers, zoals ECO-sensortechnologie, mogelijkheid tot het opstellen van digitale verbrandingsattesten en andere functionaliteiten zoals automatische lekdichtheidstests.


Er zijn tal van nieuwe eigenschappen, zoals volledig dubbele bediening. U kan het toestel met één hand bedienen via het ronde touchpad of via het 4,3” high resolution touchscreen. U kan het instrument aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren door in te stellen welke meetfuncties wel, of juist niet zichtbaar zijn in het startscherm en het aanpassen van de volgorde en de eenheden van de meetwaarden. Het is zelfs mogelijk om complete meetconfiguraties vast te leggen in handige macro’s, wat veel tijd kan besparen. Een andere nieuwe functionaliteit is het unieke Multi-memory. Hiermee kan u de meetresultaten van achtereenvolgende metingen presenteren in één meetrapport.

De Eurolyzer S1 kan worden voorzien van OmniumKWS, waarmee het toestel om de 2 jaar wordt onderhouden en gekalibreerd. Hierbij wordt 7 jaar garantie gegeven op het toestel en de verbruiksonderdelen, waaronder de accu, filters en sensoren. Uiteraard is de Eurolyzer S1 volledig EN50379 deel 2 gecertificeerd, waarmee het instrument voldoet aan alle wettelijke normen.

Bekijk alle specificaties

Terug naar overzicht