Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kalibratie van draagbare gasdetectie instrumenten

EURO-INDEX biedt gasdetectie instrumenten van diverse merken, zoals GMI, Sewerin, Gas Clip, Honeywell BW, MSA en Ion Science. Deze instrumenten kunnen periodiek worden gekalibreerd en indien nodig worden gerepareerd met originele onderdelen.
Indien je echter gebruik maakt van gasdetectie instrumenten die niet door EURO-INDEX worden geleverd of vertegenwoordigd, dan kan je wel bij ons terecht voor vakkundige kalibratie van deze instrumenten.

Je gasdetectie instrument is bij ons in goede handen, ongeacht het merk!

Het moderne kalibratie laboratorium van EURO-INDEX beschikt over uitstekende faciliteiten. Met een state of the art “Mass Flow Controller” kunnen wij vrijwel elke concentratie van een brede collectie gecertificeerde testgassen inzetten.

Gasdetectie instrumenten, zoals draagbare gasmonitoren, dienen vaak halfjaarlijks te worden gekalibreerd, terwijl technisch onderhoud in veel gevallen minder vaak, of soms helemaal niet nodig is.

Bij kalibratie wordt het juiste testgas (of testgassen) met verschillende concentraties aangeboden aan het instrument, waarbij de afwijking van de meetwaarden van het instrument wordt geconstateerd en vastgelegd op een kalibratiecertificaat. Door je gasdetectie instrumenten regelmatig te laten kalibreren ben je zeker van goedwerkende apparatuur met betrouwbare meet- en alarmwaarden. Hier kunnen mensenlevens van afhangen!

Voor vakkundig en betrouwbaar onderhoud van meetinstrumenten is het belangrijk daarvoor een geautoriseerd service centrum in te schakelen. De technici zijn opgeleid door de fabrikant, beschikken over de juiste kennis, gereedschap en software en maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen.

EURO-INDEX is van alle merken die zij vertegenwoordigd een Geautoriseerd Service Centrum.

Neem voor meer informatie contact op met onze serviceafdeling via 02 757 92 44,
stuur een mail naar service@euro-index.be of vul het contactformulier in.