Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fluke FEV350 EV-laadpunt analyzer

30.04.2024
EURO-INDEX introduceert met de Fluke FEV350 een complete oplossing voor veiligheids- en prestatietests van EV-laadpunten.  

Het praktische toestel is voorzien van een kleurenscherm, waarop de meetwaarden worden getoond, evenals handige instructies en OK-Niet OK-resultaten van alle testen. De beschikbare testen zijn een PE-aardings-pre-test om te controleren of er geen gevaarlijke spanning aanwezig is, een visuele inspectie (begeleid), 30 mA en 6 mA aardlekschakelaartesten, meting van de nominale spanning en bepaling van de fasevolgorde, proximity pilot en fouttests. De Auto Control Pilot simuleert verschillende voertuig-statussen, waarvan de nominale resultaten en een golfvormanalyse wordt weergegeven. 

Met toepassing van een compatibele installatietester, zoals de Fluke 1664 FC, kunnen ondersteunende metingen worden verricht, zoals isolatieweerstand, aardingsverbinding en lus- en lijnimpedantie. Analyse en rapportage van de testresultaten is gemakkelijk met de optioneel verkrijgbare TruTest™ software.

Klik hier voor meer informatie over de Fluke FEV350

Terug naar overzicht