Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Fluke 283 FC

15.10.2024

De Fluke 283 FC is een True RMS digitale multimeter met hoge nauwkeurigheid en de mogelijkheid tot het meten van gelijkspanning tot 1.500 V. Dit, in combinatie met de overspanningscategorie CAT III 1.500 V / CAT IV 1.000 V, maakt het instrument zeer geschikt voor toepassing bij PV-installaties.

Andere meetfuncties van de Fluke 283 FC zijn meting van wisselspanning, weerstand, capaciteit en frequentie.

Het instrument is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met de a283 FC draadloze stroomtang. Hiermee kan wissel- en gelijkstroom worden gemeten tot 60 A met een hoge nauwkeurigheid. Doordat het toestel de meetwaarden draadloos communiceert naar de 283 FC multimeter kunt u een veilige afstand houden tijdens de meting. De stroomtang is voorzien van een dunne bek met een opening van 34 mm, waardoor deze gemakkelijk is toe te passen in krappe ruimtes. Het is mogelijk om gelijktijdig met deze stroomtang en de 283 FC multimeter stroom én spanning te meten en automatisch het VA vermogen te berekenen en weer te geven.

De Fluke 283 FC biedt een intern geheugen en een real-time klok voor registratie van meetwaarden met datum- en tijdaanduiding. Er kan ook een registratieduur en tijdsinterval worden ingesteld voor automatische registratie van meetwaarden (dataloggen). De geregistreerde waarden kunnen eenvoudig naar een tablet of smartphone met Fluke Connect worden overgebracht voor verdere analyse.

Klik hier voor meer informatie over de Fluke 283 FC

Terug naar overzicht