Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EURO-INDEX Academy

Nieuwe meetinstrumenten en aanpassingen in regelgeving vereisen nieuwe kennis. Deze kennis dragen wij graag over door middel van producttrainingen, seminaries en webinars. Online bieden we deze kennis in de vorm van 'Application Notes' en video's over het gebruik van meetinstrumenten.

Producttraining

Bij een training wordt het bedienen van het meetinstrument plus de eventueel (standaard) meegeleverde software toegelicht en behandeld. Op uw verzoek kan een training worden verzorgd voor vrijwel elk meetinstrument of optionele software uit ons omvangrijke leveringspakket.

Trainingen worden verzorgd bij EURO-INDEX, of kunnen bij u op locatie gegeven worden. Dit kan in groep of een persoonlijke training betreffen. Onze trainingen zijn afgestemd op een maximum van 5 personen. Een grotere groep en/of maatwerk is in overleg mogelijk.

Seminars en Webinars

Seminars en Webinars dienen om de algemene vaardigheden en het kennisniveau te verbeteren van het gewenste vakgebied. Denk hierbij aan onderwerpen als gastechniek, lek- of gasdetectie, elektrotechniek, etc. Seminaries kunnen plaatsvinden in de scholingsruimte van EURO-INDEX Zaventem of een geschikte locatie bij u in de regio.

Online kennisdeling

Wij delen onze kennis met u online via demonstratie- en informatieve video's, application notes en een FAQ (veel gestelde vragen). Kijk hiervoor in het menu op deze pagina.

Heeft u interesse in een seminar, webinar of training?

Bekijk de geplande seminars, webinars en trainingen in onze agenda.

Neem voor een producttraining contact op via mail naar sales@euro-index.be, maak gebruik van het contactformulier
of bel naar 

+32 2 757 92 44
 om de mogelijkheden door te spreken.