Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Mobiele Service

Naast de vaste kalibratielaboratoria in Zaventem en Capelle aan den IJssel beschikt EURO-INDEX nu ook over een laboratorium op wielen met de naam “Mobiele Service”.

Een exacte kopie van ons uitgebreide kalibratielaboratorium was wegens de beperkte ruimte uiteraard niet mogelijk, maar we hebben het dicht kunnen benaderen. Zo is de wagen voorzien van twee volledig ingerichte werkplekken voor onze deskundige technici. Deze werkplekken zijn voorzien van alle relevante gereedschappen en diverse kalibratoren voor gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur en elektrische grootheden.
Klik hier voor een compleet overzicht van de kalibratiemogelijkheden


De bedrijfsprocessen van EURO-INDEX zijn ISO 9001 gecertificeerd, inclusief de Mobiele Service zodat alle diensten nu ook, met gelijkwaardige kwaliteit, naar u toe kunnen komen. Wij wilden geen enkele concessie doen, wat bijna altijd wel het geval is bij het kalibreren op locatie. Binnen de scope van de ISO certificering willen we niet alleen kunnen ‘kalibreren’ op locatie, maar ook ter plaatse direct al het geautoriseerde onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Dit is mogelijk gemaakt dank zij de uitgebreide faciliteiten van dit rijdende laboratorium, waaronder een klimaatinstallatie, waarmee de omgevingscondities onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties.


Er zijn maatregelen getroffen zodat er altijd ESD-veilig wordt gewerkt. Alle informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking van de technici, door een online verbinding met de server in de hoofdvestiging. Zo kunnen we op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete onderhoudsbehandeling, inclusief voorkalibratie, preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), justage en nakalibratie. Uiteraard wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, zodat de garantie en certificering van de instrumenten intact blijft.

Doordat de werkzaamheden op locatie kunnen worden gedaan kan veel tijd worden bespaard op logistiek. Onze onderhoudstechnici zijn VCA gecertificeerd.

Neem voor meer informatie over onze Mobiele Service contact op met onze serviceafdeling.
Wij adviseren u graag over de best passende oplossing. 

Tel.: 02- 757 92 44
E-mail: service@euro-index.be
Of maak gebruik van ons Serviceformulier