0

KWSe is het service- en kalibratieprogramma voor de BLAUWE LIJN Eurolyzer STe, Eurolyzer STx en enkele configuraties van de Multilyzer STe en Multilyzer STx, waarbij u 7 jaar garantie krijgt op het toestel en de verbruiksonderdelen, waaronder de accu, sensoren en filters. Met het KWSe tweejaarlijks onderhoud zijn de onderhoudskosten vast, duidelijk en laag.

Bij KWSe worden naast de druk- en gassensoren tevens de thermokoppel in de rookgasprobe en de temperatuuringangen gekalibreerd.

KWSe omvat:

 • 7 jaar garantie op het toestel én de verbruiksonderdelen!
 • Tweejaarlijks onderhoud met:
  • Controle op functionaliteit van het instrument en de bijbehorende accessoires
  • Reparatie en preventief onderhoud met 10% korting op onderdelen (verbruiksonderdelen vallen binnen garantie)
  • Kalibratie bij binnenkomst vóór aanvang onderhoud (voorkalibratie)
  • Indien nodig justage en (na)kalibratie
  • Geen arbeidsloon bij de KWSe behandeling
  • Een vaste KWSe-prijs voor 7 jaar (mits de KWSe behandeling volgens herkalibratieadvies* periodiek wordt uitgevoerd door EURO-INDEX)
  • Gratis oproep voor herkalibratie
  • 7 jaar historie van alle service- en kalibratiedocumenten
  • Digitale webportal (mijnkws.be)
  • Registratie van serienummers en identificatiegegevens
  • Franco en verzekerde retourlevering

Voorwaarden KWSe:
U dient het instrument periodiek aan te bieden bij EURO-INDEX voor een KWSe behandeling conform het herkalibratieadvies*. Indien de termijn voor herkalibratie wordt overschreden komt bij aanbieden voor een KWSe behandeling de historische prijs en garantie te vervallen. Het instrument krijgt dan een KWS® behandeling tegen registratiekosten en de actuele KWS-prijs. Defecten ontstaan door verkeerd gebruik van het instrument of vocht-, val- en stootschade vallen niet onder de garantie.

* Het herkalibratieadvies staat vermeld op uw kalibratiecertificaat, op de kalibratiesticker op het toestel, op mijnkws.been in het oproepbericht.

Hoe lang duurt een KWSe service- en kalibratiebeurt?
Voor een KWSe service- en kalibratiebeurt moet u uw toestel om de 2 jaar slechts 3 tot 5 werkdagen missen. Een complete servicebeurt verloopt immers in verschillende stappen waarbij uw toestel ook de tijd moet krijgen om te acclimatiseren en een 24u duurtest doorloopt. In dit filmpje krijgt u een duidelijk beeld van wat er met uw toestel gebeurt van zodra het binnenkomt bij EURO-INDEX.

Hoe werkt het?

 1. U ontvangt van ons een oproepbrief wanneer uw toestel toe is aan een nieuwe onderhouds- en kalibratiebeurt.
 2. Breng uw toestel binnen bij Euro-Index of neem contact met ons op via 02 757 92 44 en wij zorgen tegen een kleine vergoeding voor transport. U kunt het toestel ook binnenbrengen via uw groothandel. Om tijdverlies door extra transport en tussenpersonen te vermijden raden wij aan om uw toestel rechtstreeks te verzenden naar Euro-Index (vraag hier eenvoudig een afhaling aan) of het persoonlijk te bezorgen aan onze servicebalie in Zaventem.
 3. Zodra uw meetinstument bij EURO-INDEX is toegekomen start het onderhoud en serviceproces. Dit duurt 3 tot 5 werkdagen.
 4. Zodra uw toestel klaar is, verwittigen we u. U kunt het toestel dan zelf komen ophalen, we bezorgen het aan uw groothandel of het wordt gratis afgeleverd op een adres naar keuze.


Als u een leentoestel nodig heeft ter vervanging, graag een

seintje vooraf. Wij zorgen er dan voor. Enkel mits reservatie kunnen wij

garanderen dat er een toestel ter beschikking is.