0

Mobiele Service

27.02.2020

Tijdens de VSK beurs 2020 in Nederland heeft het publiek voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe Mobiele Service van EURO-INDEX. De ruime bestelwagen is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten.

De mobiele servicebus benadert ons meest uitgebreide kalibratiecentrum in Nederland zo goed mogelijk. Zo is de wagen voorzien van twee volledig ingerichte werkplekken voor onze deskundige technici. Deze werkplekken zijn voorzien van alle relevante gereedschappen en diverse kalibratoren voor gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur en elektrische grootheden.

Een klimaatinstallatie zorgt ervoor dat de temperatuur in het mobiele laboratorium onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties. Alle informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking van onze technici, door een constante verbinding met de server in onze hoofdvestiging. Zo kunnen we op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling, inclusief preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), voorkalibratie, justage en nakalibratie.

Doordat de werkzaamheden op locatie kunnen worden gedaan kan veel tijd worden bespaard op logistiek. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de Mobiele Service, dus wellicht tot binnenkort!

Neem voor meer informatie over onze Mobiele Service contact op met onze serviceafdeling.

Telefoon: 02 757 92 44
E-mail: service@euro-index.be
Of maak gebruik van ons Serviceformulier

Terug naar overzicht