Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EURO-INDEX heeft haar kwaliteitssysteem ISO 9001 laten certificeren!

05.08.2020
Hoe vaak heeft u van een willekeurig bedrijf moeten horen dat zij kwaliteit levert? Waarschijnlijk talloze keren. Maar hoe aantoonbaar is het leveren van kwaliteit eigenlijk? Hoe weet u zeker dat het bedrijf ook echt kwaliteit levert en doet wat het belooft? 

Om zich daarin te onderscheiden, heeft EURO-INDEX een kwaliteitssysteem opgezet. Om te kunnen aantonen dat EURO-INDEX haar kwaliteitssysteem serieus neemt, heeft zij het onafhankelijk laten certificeren. Sinds 16 juli 2020 is haar kwaliteitssysteem dan ook conform de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gecertificeerd.     

De certificering is geldig voor inkoop, verkoop en verhuur van meet- en regelapparatuur en CV componenten voor de nieuwbouw, onderhoud en veiligheid van technische installaties, alsmede het preventief onderhouden, repareren, kalibreren en controleren van deze apparatuur en het geven van opleidingen m.b.t. deze apparatuur.

Parallel heeft EURO-INDEX een Mobiele Service geïntroduceerd waarmee zij nu ook bij u op locatie geautoriseerd en gecertificeerd conform ISO 9001 kan onderhouden en kalibreren. Vraag eens naar de mogelijkheden, wellicht voor u ook interessant.

Het voortdurend streven naar kwaliteit en uitbreiding van diensten binnen de organisatie, ondersteund door kwalitatief hoogstaande producten en service, heeft EURO-INDEX in de afgelopen jaren tot een begrip ontwikkeld op het gebied van componenten, meetinstrumenten, onderhoud en kalibraties.

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via 02 - 757 92 44 of service@euro-index.be
Terug naar overzicht